Het kernteam

Ontmoet het kernteam dat vanaf februari 2023 bezig is met het opzetten van een mooie dorpswinkel voor Reeuwijk-Dorp, Tempel en buitengebied. Heb je een vraag? Een opmerking? Of een idee? Schroom niet om een mailtje te sturen naar één van de leden!

Marjolein van Leeuwen

Marjolein is voorzitter van de dorpswinkelcoöperatie. Zij is een ervaren communicatieprofessional en heeft enige jaren gewerkt als fondsenwerver wat bij de opstart van de dorpswinkel goed van pas komt. Daarnaast ontwikkelt zij plannen, beheert de social media kanalen en onderhoudt contact met de pers.

Inge Neeft

Inge Neeft is als gepensioneerde verpleegkundige actief als vrijwilliger binnen verschillende organisaties in Reeuwijk. Deze kennis en kunde gebruikt ze dan ook om voor de dorpswinkel een actief en levendig team van vrijwilligers op te bouwen. Ze is de drijvende kracht geweest achter de succesvolle oliebollenactie.

Marinka de Kok

Marinka de Kok heeft met haar eigen bedrijf in landschapsontwerpen verstand van bouwzaken en ontwerpen. Niet geheel onbelangrijk, aangezien er eerst aanpassingen moeten worden gedaan aan het pand aan de Reewal voordat het als dorpswinkel kan openen.

Arun Groenendijk

Arun Groenendijk werkt al ruim 15 jaar in de marketing van consumentengoederen, waarin hij verantwoordelijk is geweest voor veel verschillende A-merken. Daarvoor heeft hij naast zijn studie 5 jaar in de lokale supermarkt in Reeuwijk-Dorp gewerkt.

Momenteel is hij werkzaam als marketing manager voor een internationale speler in supermarkt- en drogisterij-artikelen. Naast zijn baan houdt hij zich bezig met karate, teambegeleiding van een jeugdvoetbalteam, de elektrische gitaar en natuurlijk het bezoeken van wedstrijden van zijn favoriete voetbalclub.

Dorpswinkel Op Dorp