Inrichting Dorpswinkel

De ledenwerving voor de dorpswinkelcoöperatie is in volle gang, en jullie vragen je misschien af wat we nu allemaal gaan doen met het lidmaatschapsgeld en de (bedrijfs)donaties.

De eerste focus ligt op het verbouwen van het kantoorpand naar een winkelpand. Hierbij kun je denken aan onder andere het slopen van constructies binnen het pand die we niet nodig hebben, het bouwen van een kassameubel, het geschikt maken voor mindervaliden, schoonmaken van tapijt en verven van kozijnen, maar ook aan het op orde krijgen van de elektriciteit voor de apparaten die we gaan gebruiken en het maken van een voorraadhok.

Naast dat het pand geschikt moet zijn om een winkel in te kunnen runnen, moet het er van binnen ook uitzien als een winkel. Dus naast de verbouwing zal ook geld moeten worden geïnvesteerd in bijvoorbeeld stellingen, koelingen, een oven en koffieapparaat. En niet te vergeten de inrichting van onze gezellige koffiehoek voor en door dorpsgenoten!

Als laatste is een winkel niets zonder winkelvoorraad. Als het pand verbouwd en ingericht is zullen we ook geld nodig hebben voor de aanschaf van de winkelvoorraad om de winkel echt te kunnen openen.

In onderstaande fotogalerij zie je voorbeelden van hoe de winkel er van buiten en binnen uit zal komen te zien en hoe het pand er op dit moment nog uitziet.

Heb je vragen of ideeën over lidmaatschap of donatie? Wil je ons misschien helpen door een apparaat en bruikleen te doneren? Of wil je vrijwilliger worden. Stuur ons dan een mailtje!


Geplaatst

in

Dorpswinkel Op Dorp